Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μια ομάδα μόνος του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το φαινόμενο Σισέ εξακολουθεί να κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό στη μάχη του τίτλου έχοντας φτάσει τα 10 γκολ σε 11 παιχνίδια. Ο Φερέιρα εντυπωσιάστηκε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γάλλος και χτίζει πάνω του τη νέα ομάδα.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι ο κυριότερος λόγος που οι “πράσινοι” είναι ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου και μπορούν να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε δει σε dvd αρκετά φετινά παιχνίδια του “τριφυλλιού” και ήξερε πριν έρθει το… πυρηνικό όπλο που θα έχει στα χέρια του, ωστόσο η εμφάνιση του Γάλλου απέναντι στον Ηρακλή τον εντυπωσίασε.
 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ουσιαστικά, δεν έκανε τίποτα άλλο από αυτό που συνηθίζει. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του, σημείωσε δύο τέρματα και νίκησε ακόμα και τα παιδικά λάθη των συμπαικτών του στην άμυνα.
 
Ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπήρχε παίκτης που να κρατάει, σε τέτοιο επίπεδο και με τόσο εμφατικό τρόπο, ομάδα μόνος του.

 

 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάλαβε, βλέποντας από κοντά τη νέα του ομάδα πως έχει πολύ δουλειά, ωστόσο με τέτοιον Σισέ έχει κάθε λόγο να ισχυρίζεται πως θα πάρει το πρωτάθλημα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε