Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μία σου και μία μου – Ισόπαλο το ντέρμπι Γαλλία-Αγγλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία. Προηγήθηκαν με τον Λέσκοτ τα “λιοντάρια”, ισοφάρισαν με τον Νασρί οι “τρικολόρ”.

Το LIVE του αγώνα

Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Αγγλία στο 15ο λεπτό όταν ο Μίλνερ αν και πέρασε τον Γιορίς πλάσαρε άουτ.

Στην δεύτερη τους καλή στιγμή τα “λιοντάρια” ήταν πιο εύστοχα. Μετά το φάουλ του Τζέραρντ ο Λέσκοτ νίκησε την γαλλική… αεροπορία και έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία με την συμπλήρωση μισής ώρας.

Αμέσως μετά η Γαλλία ανέβασε στροφές και αφού απείλησε εις διπλούν με τον Ντιαρά στο 35΄, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νασρί στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με την Γαλλία να έχει κατά διαστήματα τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Χότζον. Το 1-1 έμεινε μοιραία μέχρι το τέλος καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο η διάθεση των δύο ομάδων να ρισκάρουν μειωνόταν.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Εβρά, Νασρί, Καμπάγ (84′ Μπεν Αρφά), Α.Ντιαρά, Μαλουντά (85′ Μαρτέν), Ριμπερί, Μπενζεμά

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Πάρκερ (78′ Χέντερσον), Τζέραρντ, Τσάμπερλεϊν (77′ Ντεφόε), Μίλνερ, Γιανγκ, Γουέλμπεκ (90+1′ Γουόλκοτ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε