Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μηδέν στο ΟΑΚΑ, η πρόκριση στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο πρώτο ραντεβού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, έμειναν στο μηδέν και θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τούμπα. 2 δοκάρια για την Ένωση, 2 αποβολές για τον Δικέφαλο του Βορρά. Δείτε βίντεο

Δείτε το LIVE του αγώνα και βίντεο με το δοκάρι του Ντιόπ και τις αποβολές του Λίνο και του Ίβιτς

Τσιρίλο: Να κάνουμε μπουρδ… την ρεβάνς

Μπορεί να αγωνίστηκε το τελευταίο τέταρτο του αγώνα με εννέα παίκτες μετά τις απανωτές αποβολές των Λίνο (74′) και Ίβιτς (76′), αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το 0-0 από την έδρα της ΑΕΚ και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

 
Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα της, αλλά ούτε και την αριθμητική της υπεροχή, απογοητεύοντας τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Μέτρια η εικόνα της Ένωσης, που είχε τις καλύτερες της στιγμές στα δύο δοκάρια του Ντιόπ (31′ και 81′) και σε κάποιες… εκλάμψεις του Σκόκο. Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε και η απόδοση του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είχε τον Μάκη Χάβο στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου λόγω της γνωστής τιμωρίας του, αλλά ευτύχισε να έχει σε πολύ καλή μέρα το αμυντικό του δίδυμα (Τσιρίλο-Σαβίνι).
 
Πέρα από ένα καλό σουτ του Σαλπιγγίδη στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σάχα. Μένοντας με εννιά ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα περιθώριο, παρά να καταφύγει στη μαζική άμυνα και να κρατήσει απαραβίαστα τα καρέ του.
 
Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της 16ης Μαρτίου στην Τούμπα.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (84’ Μίτσελ), Γεωργέας, Μάκος, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπερνς (65’ Μπερνς), Μπαχά (56’ Μπλάνκο).
 
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (88’ Αθανασιάδης), Κουτσιανικούλης (61’ Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς (79’ Σαβίνι).
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρσιώτης (Κορινθίας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε