Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μιλάει την Πέμπτη ο Ζαγοράκης – “Χάθηκε” ο Λιουμπόγια, απομακρύνεται ο Ελ Ζαρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όπου θα κάνει ένα οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό. Ο Ντάνιελ Λιουμπόγια συμφώνησε τελικά με την Λέγκια Βαρσοβίας. Τα βρετανικά Μέσα, αναφέρουν πως ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ δεν θα συνεχίσει ούτε στην Λίβερπουλ, αλλά ούτε στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και τα μέλη της διοίκησης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ θα παραχωρήσουν την Πέμπτη (16/6, 13.00) συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.
 
Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα έχει στο πάνελ και τα μέλη της διοίκησης στην οποία εδώ και λίγες εβδομάδες συμπεριλαμβάνονται και οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Πάνος Ραπτόπουλος και Θανάσης Χατζόπουλος.
 
Ο ισχυρός άνδρας του “δικέφαλου του Βορρά” και οι συνεργάτες του θα κάνουν τον απολογισμό σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο της σεζόν που έφυγε, ενώ θα αναφερθούν και με λεπτομέρειες στο τι μέλλει γενέσθαι.
 
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Διοίκηση θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου στις 13:30, στη Αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας”.
 
Στην Λέγκια ο Λιουμπόγια
 
Σε συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για μονοετές συμβόλαιο ήρθε ο Ντάνιελ Λιουμπόγια, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αφού το κασέ του ξέφευγε κατά πολύ από τα οικονομικά δεδομένα του «Δικέφαλου του Βορρά».
 
Χάσμα με Ελ Ζαρ
 
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, “…ο διεθνής μέσος δεν θα συνεχίσει ούτε στην Λίβερπουλ, ούτε στην Ελλάδα”, με την ομάδα της Αγγλίας να θέλει να τον δώσει με μεταγραφή.
 
Η “mirrorfootball.co.uk” και η “thesun.co.uk”, θεωρούν πως πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά καμία δεν έχει κάνει επίσημη κρούση μέχρι στιγμής, ενώ θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ που αγωνίζονταν φέτος σαν δανεικός.
 
Εξάλλου οι 200.000 ευρώ που έδινε ο ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό απέχουν πολύ από αυτά που αξίωνε ο ποδοσφαιριστής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε