Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιλάνε με Ντέμη για το δάνειο και “τρέχουν” για την ΟΥΕΦΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για την ΑΕΚ, προκειμένου να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στην ΟΥΕΦΑ και να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς. Τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική εκταμίευσης του άτοκου δανείου από τον Αλ Σουνταΐρι.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να βρεθούν 1,3 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις κυρίως προς πρώην παίκτες και Δημόσιο.

Απ’ την στιγμή που η Ένωση δεν περιμένει άλλη ενίσχυση από πρώην και νυν μετόχους και όσο δεν εμφανίζεται κάποιος νέος επενδυτής, η μοναδική λύση που υπάρχει είναι το άτοκο δάνειο του Σαουδάραβα Αλ Σουντάιρι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική εκταμίευση τελικά του άτοκου δανείου (περίπου 1,4 εκατ ευρώ).

Με το δεδομένο της αποφυγής του υποβιβασμού, ακόμη και σε περίπτωση μη αδειοδότησης, στην ΑΕΚ θεωρούν πιο εφικτό το δάνειο, καθώς μπορούν να δεσμευτούν έσοδα από τη νέα χρονιά, τόσο από τα τηλεοπτικά, όσο και από τις χορηγίες.

Σκοπός της διοίκησης είναι να έχει κλείσει αυτό το ζήτημα μέχρι την Τετάρτη, όταν και έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε