Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μίλησε με Πάντις ο Δημητρέλος – Στο…παιχνίδι και ο Χάβος

Μίλησε με Πάντις ο Δημητρέλος – Στο…παιχνίδι και ο Χάβος

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ήρθε σε επαφή με τον Μιλένκο Πάντιτς για τη θέση του προπονητή, ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Μάκη Χάβου στο προσκήνιο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος άκουσε από τον Σέρβο τεχνικό τα “θέλω” του για να αναλάβει την ομάδα, ενώ τον ενημέρωσε με περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορεί να του προσφέρει αυτή τη στιγμή. Ο Πάντιτς εμφανίστηκε θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και δεσμεύθηκε να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή, αφού πρώτα συζητήσει την πρόταση με την οικογένειά του.

Σε ότι αφορά στον Μάκη Χάβο, από το βράδυ της Τετάρτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ανδρέα Δημητρέλο και αυτό που υποστηρίζεται στην ΠΑΕ είναι ότι ίσως και να είχε “κλείσει” αν είχε δεχθεί ο Τραϊανός Δέλλας να είναι μαζί του στον πάγκο ως άμεσος συνεργάτης του. Προς το παρών συνεχίζονται οι προσπάθειες να πεισθεί ο Δέλλας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή της διοίκησης.

Σε περίπτωση που αρνηθεί, επόμενοι υποψήφιοι για βοηθοί του Μάκη Χάβου είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης είναι αυτός που πρότεινε τον Μάκη Χάβο στον Ανδρέα Δημητρέλο και κανόνισε ώστε να συναντηθούν οι δύο άνδρες το βράδυ της Τετάρτης.

Επαφή της ΑΕΚ με Πάντιτς

Ψάχνει επειγόντως προπονητή η ΑΕΚ – Φαβορί ο Χάβος

“Θα προχωρήσει το deal με Βιντιάδη-Χάρις”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε