Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μίλησε ο…νόμος του Αγκάνθο στη ματσάρα της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δύο γκολ και μία κερδισμένη αποβολή ο Αγκάνθο πήρε… μόνος του ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ με 2-2. Καμαρά και Αθανασιάδης τα τέρματα του “δικεφάλου” που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά. Φωνάζουν δικαιολογήμενα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι “κιτρινόμαυροι”.

Το LIVE του αγώνα

Το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague τα είχε όλα. Θαυμάσια γκολ, πέναλτι, αποβολή, διαμαρτυρίες, ένταση και πολύ πάθος.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού κατάφερε να προηγηθεί με τον Αθανασιάδη, μετά τη σέντρα του Σαλπιγγίδη, στο 2ο λεπτό. Ο Άρης απάντησε άμεσα με τον Αγκάνθο να στέλνει με υπέροχο τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα στο 5΄.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν έχασαν τον έλεγχο και πήραν ξανά προβάδισμα με το εκπληκτικό σουτ του νεοαποκτηθέντα Καμαρά στο 26΄. Οι παίκτες του Δώνη δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν περισσότερο την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος και το πλήρωσαν στη συνέχεια.

Η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα έγινε στο70ο λεπτό. Ο Κωνσταντινίδης γκρέμισε τον Αγκάνθο μέσα στην περιοχή, με τον Βοσκάκη να δίνει το πέναλτι και να αποβάλλει τον αμυντικό του ΠΑΟΚ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέντε λεπτά νωρίτερα, όμως, ο διαιτητής δεν είχε δει το καθαρό χέρι του Κάτσε μέσα στην περιοχή. Ο Αγκάνθο ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2 και στη συνέχεια ο Άρης πίεσε για ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74’ Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46’ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο. 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Φωτάκης (90+1′ Κατσικάς), Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (82’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (74’ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε