Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μίλησε στους παίκτες ο Ζαγοράκης και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά την αποχή της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και την ήττα από την Καβάλα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και μίλησε στους παίκτες. Τους τα “έψαλλε” ο Χάβος.

Ο Ζαγοράκης, συνοδεύομενος από τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και είχε συνομιλία με τους παίκτες.

Ο πρόεδρος υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πληρωθούν όπως είχαν συμφωνήσει στην προηγούμενη συνάντηση τους και ότι για το μόνο που πρέπει να ανησυχούν είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Αντιλαμβανόμενος ότι το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ενόψει μάλιστα του κρίσιμου ημιτελικού κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ζαγοράκης μίλησε κατ’ ιδίαν με τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και τους ζήτησε να ξαναγίνουν όλοι μία οικογένεια.

Μετά την επίσκεψη στη Σουρωτή, ο Παντελής Κωνσταντινίδης αρκέστηκε να πει: “Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν.”

Ο Μάκης Χάβος πάντως δεν ήταν τόσο ήρεμος στην ομιλία του προς τους παίκτες αφού είχε έντονα παράπονα για την απόδοση τους στο ματς κόντρα στην Καβάλα:

“Μέχρι το 30′ είχαμε καλή εικόνα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια όταν μας δίνεται η ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήνουμε να πηγαίνει χαμένη. Θα μπορούσαμε στο καλό μας σημείο να έχουμε πάρει ένα πέναλτι και ο αντίπαλός μας να παίζει με δέκα, αλλά την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα την ξέρετε. Αυτό που μας στεναχώρησε όλους είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου όλη η ομάδα λειτούργησε απείθαρχα. Αν ξαναδιαπιστώσω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προσπαθούν μόνοι τους να πάρουν το παιχνίδι, την επόμενη ημέρα θα είναι σπίτια τους. Εξακολουθώ να έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε έναν αγώνα την Τετάρτη που ξέρετε τη σημασία του και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί για να ανατρέψουμε την εικόνα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε