Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μην το πεις ούτε του ΠΑΠΑ-ΖΟΓΛΟΥ!

Ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του για ένατο σερί ματς
Ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του για ένατο σερί ματς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αγνώριστος στην Τούμπα, κινδύνευσε από τον Ατρόμητο αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 88΄ με τον Παπάζογλου και να μειώσει στους 5 βαθμούς από την κορυφή. Δείτε το βίντεο.

Ο “δικέφαλος του βορρά” μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το μυαλό ακόμα στο Καραΐσκάκη και παραλίγο να το πληρώσει κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

 
Οι “Περιστεριώτες” απείλησαν με τον Μπρίτο στο 4΄ και τον Αναστασάκο στο 13΄και το 25΄ μέχρι να ισορροπήσουν οι Θεσσαλονικείς το παιχνίδι και να πέσει ο ρυθμός.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε μία “άγρια” ομορφιά με τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει πιο ψηλά για να πιέσει και τον Ατρόμητο να παίζει με αντεπιθέσεις. Στο 85΄ ο Καλαντζής βγήκε στην αντεπίθεση αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Χαλκιά και τρία λεπτά αργότερα ήρθε η “λύτρωση” για τους γηπεδούχους με τον Μουσλίμοβιτς να σουτάρει μέσα στην περιοχή, τον Παπάζογλου να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαϊλίδη.
 
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής (80′ Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο, Σορλέν (65′ Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46′ Μουσλίμοβιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (70′ Τάτος), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο (79′ Σφακιανάκης), Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (87′ Αποστολόπουλος), Ολιβέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε