Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μήνυμα Βαλβέρδε για Τσάμπιονς Λιγκ και αποχωρήσεις

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο  Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίηση του από την ως τώρα προετοιμασία και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι τη φετινή σεζόν μιας και υπάρχει η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τζιμπούρ: Δεν κρατάω κακία στην ΑΕΚ αλλά το γκολ που πέτυχα ήταν σαν εκδίκηση

Ο Βαλβέρδε δεν έκρυψε πως έχει ήδη αποφασίσει ποιοί παίκτες θα αποχωρήσουν αλλά θα περιμένει και τα πρώτα φιλικά για να είναι 100% σίγουρος.

Πιο αναλυτικό ο Ισπανός μίλησε…

Για τη νέα σεζόν: «Θέλουμε να βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι τη νέα σεζόν, αφού η χρονιά που έρχεται θα είναι πιο δύσκολη μια και θα έχουμε το Champions League. Όλα θα είναι πιο κρίσιμα και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να προσπαθήσουμε και να βελτιωθούμε αρκετά».

Για το ρόστερ: «Έχουμε ήδη πολλούς παίκτες στο ρόστερ μας, αλλά είναι σχεδόν αποφασισμένο ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Τις επόμενες μέρες βέβαια και με βάση τα φιλικά θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Για τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα:
«Κάνουμε καλή δουλειά εδώ. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους νέους παίκτες μας όπως οι Φέισα, Κατάι, Γκρμπιτς και άλλοι. Όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι και οι νέοι παίκτες θα δένουν με τους παλιότερους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε