Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μήνυμα ανανέωσης από Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα για το φιλικό με την Σερβία (11/8). Για πρώτη φορά στην Εθνική οι Μαρίνος, Γκέντσογλου και Γ. Παπαδόπουλος. Επιστρέφει ο Καφές.

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά τους Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ επανέφερε στην ομάδα μετά από περίπου δυόμισι χρόνια τον Παντελή Καφέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με το εθνόσημο τον Φεβρουάριο του 2008 σε τουρνουά στην Κύπρο. Επίσης κλήθηκαν και πάλι οι Μανιάτης, Μήτρογλου και Τζαβέλλας που είχαν κοπεί από την τελική αποστολή του Μουντιάλ.
 
Σε σύγκριση με τους παίκτες που ταξίδεψαν για την Νότια Αφρική ο Σάντος άφησε εκτός τους: Χαλκιά, Μόρα, Σεϊταρίδη, Τζιόλη, Πατσατζόγλου, Πρίττα, Καπετάνο και Χαριστέα. Ειδικά το όνομα του τελευταίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αφού ο Σάντος είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον μέσο του Παναθηναϊκού κατά την συνύπαρξη τους στην ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Σάντος:

Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Γιάνννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Η αποστολή, θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο. Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει αύριο το πρωί (11:00) συνέντευξη Τύπου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε