Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήνυμα αποχώρησης από Βιεϊρίνια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στους συμπατριώτες του εξέφρασε την επιθυμία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του “δικεφάλου του βορρά”, αλλά και για τον Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος στην “O Jogo”:
 
-Για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του:
«Δεν λέω όχι στα αυτόγραφα. Αν με “πιάσεις” για φαγητό ή για ψώνια θα βρω χρόνο για να υπογράψω. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο κάτοικοι και το ένα εκατομμύριο είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ζουν για το ποδόσφαιρο. Δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Στην πρώτη προπόνηση ήταν 15.000 φίλαθλοι στο γήπεδο. Την περασμένη σεζόν, όταν πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μας περίμεναν στο αεροδρόμιο».

-Για τον Φερνάντο Σάντος και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:
«Μου είπαν πως ο Φερνάντο Σάντος με ήθελε στον ΠΑΟΚ και ρώτησα τον Μπρούνο Αλβες που είχε παίξει στην ΑΕΚ. Ο Μπρούνο ήταν αυτός που μου μίλησε για την ομάδα, πριν δεν την ήξερα».

-Για την υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης –ύψους 15 εκατ- που έχει στο συμβόλαιό του:
«Αυτή είναι η αναγνωριστική μου αξία στην Ελλάδα. Στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ δεν τα πήγα και τόσο καλά, αλλά ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε την αγορά μου από την Πόρτο».

-Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πόρτο ή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα:
«Θα ήθελα να είχα μια ευκαιρία στην Πόρτο. Οπως και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές έπρεπε να φύγω για να αναγνωριστεί η αξία μου. Να γυρίσω στην Πορτογαλία; Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά προς το παρόν δεν είναι μέσα στα σχέδια μου».

-Για το μέλλον του:
«Ελπίζω να κάνω το βήμα. Ισως στο τέλος της σεζόν».

-Για την εθνική Πορτογαλίας:
«Κάθε παίκτης έχει ως όνειρο να αγωνιστεί στην εθνική και είναι ένας από τους στόχους μου. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχω κάνει καλές εμφανίσεις και ελπίζω να έχω μια ευκαιρία».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε