Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μήνυμα… ελπίδας από Εθνική – Σε θέση… οδηγού με Φετφατζίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε… τέλμα, αλλά η Εθνική του Σάντος έδειξε πως υπάρχει ελπίδα! Η Γαλανόλευκη νίκησε 3-1 τη Μάλτα και πάτησε ξανά στην κορυφή του ομίλου της. “Λάμψη” Φετφατζίδη με δυο γκολ, το… παρθενικό του πέτυχε o Κ. Παπαδόπουλος. Δείτε VIDEO.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 

Σάντος: Μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το… νεκρό διάστημα

Φετφατζίδης: Να συνεχίσουμε έτσι

Παπαδόπουλος: Πιο σημαντική η Εθνική από τους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε μία περίοδο που το Ελληνικό ποδόσφαιρο… παραπαίει και το ηθικό του Έλληνα χρειάζεται ακόμα και την ελάχιστη τόνωση, απ’ όλα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει στην δύσκολη καθημερινότητα του, η Εθνική ομάδα δήλωσε “παρούσα”.

 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε στο “Γ. Καραϊσκάκης” της Μάλτας με 3-1, παίζοντας όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ανέβηκε στην πρώτη θέση του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012 και έδειξε πως ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, υπάρχει πάντα κάτι που θα… δείχνει το φως προς ένα καλύτερο μέλλον.
 
Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε τον… δρόμο προς τη νίκη στο 8′ και έδιωξε το όποιο άγχος είχαν οι διεθνείς, μετά τις νίκες τις Κροατίας και του Ισραήλ.
 
Η Γαλανόλευκη, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα (έκανε πολλές επιθέσεις από τα άκρα), πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0, με το παρθενικό τέρμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στην πρώτη συμμετοχή του αμυντικού της Σάλκε με το Εθνόσημο στο στήθος!
 
Παρόλο που στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η Γαλανόλευκη… κατέβασε γενικό και δέχτηκε την ισοφάριση (54′), ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν εκεί για να την βγάλει από την δύσκολη στιγμή και με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση διόρθωσε τις ισορροπίες.
 
Η ομάδα του Σάντος έδειξε πως έχει λύσεις που μπορούν σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να την βοηθήσουν, και έτσι πήρε εύκολα -τελικά- το πολύτιμο τρίποντο, που την επανέφερε στην κορυφή του 6ου ομίλου. Ο επόμενος αντίπαλος για τα προκριματικά του Euro 2012, το Ισραήλ στις 2/9 στο Τελ Αβίβ.

Οι συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Κωνσταντόπουλος, Τοροσίδης, Μόρας, Κ. Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (70’ Καφές), Φετφατζίδης, Νίνης (79’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (89’ Μήτρογλου)

ΜΑΛΤΑ:
Χογκ, Καρουάνα, Σιμπέρας, Άγκιους, Φένεκ, Μπογκντάνοβιτς (54’ Κοέν), Μπρίφα, Μιφσούντ, Χάτσινσον (87’ Φένεκ), Σκέμπρι, Μπαγιάντα (79’ Φαγιά)

Διαιτητής: Πάβελ (Πολωνία)

6ος όμιλος
 
1. Ελλάδα 14 (6)
2. Κροατία 13 (6)
3. Ισραήλ 13 (7)
4. Γεωργία 9 (7)
5. Λετονία 4 (6)
6. Μάλτα 0 (6)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε