Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μήνυμα παραμονής από Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την θέληση του να μείνει στην Ελλάδα και να παλέψει ακόμα πιο πολύ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο που παρομοίασε την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία με αυτή στην Αργεντινή το 2001!

Για αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σισέ γράφουν οι Ιταλοί

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Οle” o Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε:

 
«Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να μπορέσω να παίξω στην εθνική ομάδα, που είναι κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκέπτομαι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στη θέση μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στη Λανούς. Είναι στις σκέψεις μου.
 
Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε ένα καλό επίπεδο και αισθάνομαι χαρούμενος. Μετά από τρία χρόνια που βρίσκομαι στη χώρα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, νιώθω θαυμάσια και αρκετά ωραία εδώ. Οι οπαδοί με αγαπούν πολύ και θα παλέψω ακόμη πιο πολύ (γι’ αυτούς).

Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με έχει επηρεάσει η κρίση , αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν περισσότερες από μια διαδηλώσεις την ημέρα και επεισόδια. Η ανεργία είναι υψηλή. Η κατάσταση μοιάζει με την Αργεντινή το 2001»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε