Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μήνυμα παραμονής από Τσιρίλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το μέλλον και την πορεία της ομάδας στα πλέι-οφ.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στον «Sport 103 fm» αναφέρθηκε:
 
Στην πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να κρατήσουμε ακόμη και τις άσχημες στιγμές ενόψει των play off. Μόνο καλό θα μας κάνει. Στην Ευρώπη κάναμε σπουδαία πορεία, ενώ πετύχαμε και την Κυριακή το στόχο μας για την είσοδο στα play off. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Χάσαμε κάποιους βαθμούς με τις θεωρητικά μικρές ομάδες. Όμως κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή. Πλέον πρέπει να κοιτάμε μπροστά, να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και με την κατάλληλη ξεκούραση (και στη συνέχεια προετοιμασία) να πετύχουμε το στόχο μας. Η κοιλιά που κάναμε στην απόδοσή μας ήταν φυσιολογική, μια και δώσαμε πολλά παιχνίδια μέσα στην τρέχουσα σεζόν».
 
Στα play off: «Κι εγώ θέλω έξι νίκες στα play off για να πάρουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην κανονική περίοδο. Παίζοντας με καρδιά και πάθος θα καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι στα play off. Το φαβορί για την πρωτιά είμαστε εμείς. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».
 
Στο μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Θα έρθει ο μάνατζέρ μου στη Θεσσαλονίκη, μετά το Πάσχα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε τι θα γίνει. Η αίσθησή μου είναι ότι θα μείνω».
 
Στον πανηγυρισμό του στο γκολ του Αθανασιάδη, με… σφαλιάρες και κλοτσιές: «Πάντα κάνω κάτι τέτοιο όταν βάζει ο Αθανασιάδης γκολ. Το είχα κάνει και στη Λάρισα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε