Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήνυμα πειθαρχίας από Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μεταγραφικός “πυρετός” στον Ολυμπιακό χτυπάει “κόκκινο”, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση για να περάσει το δικό του μήνυμα για τους εν δυνάμει “απείθαρχους”.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του του Σωκράτη Κομινάκη και μετά την προπόνηση, είχαν συναντήσεις με τον Εβαλντ Λίνεν και τον σύμβουλο μεταγραφών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και την πορεία της προετοιμασίας.

Μήνυμα για τους…”απείθαρχους”

Ο 43χρονος εφοπλιστής μίλησε και στους αρχηγούς του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη, Βασίλη Τοροσίδη και Ντουντού, στους οποίους ανέλυσε το θέμα του εσωτερικού κανονισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος θα περιλαμβάνει αυστηρές τιμωρίες για εκείνους που θα…”παραστρατήσουν”.

“Θα είμαστε αυστηροί σε αυτόν τον τομέα, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας. Είστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να τηρούνται οι κανόνες, να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όπως θα είμαστε κι εμείς στις δικές μας”, τους είπε.

Είναι σαφές ότι με αυτή την κίνηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να προλάβει καταστάσεις, έτσι ώστε να μην υπάρξουν κρούσματα απειθαρχίας σαν τα περσινά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε