Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήνυμα…σεβασμού από Σίλβα σε Ολυμπιακό! “Ευχαριστώ Μαρινάκη, Βρέντζο και Δουρέκα”

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Καμία αίσθηση κόντρας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν αφήνουν οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκο σίλβα, μετά τη φυγή του από τους “ερυθρόλευκους”. Με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, ο Πορτογάλος ευχαρίστησε τους πάντες στην “ερυθρόλευκη” οικογένεια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στους λόγους της παραίτησής του.

Ο Μάρκο Σίλβα αποχαιρέτησε την Πέμπτη τους παίκτες του Ολυμπιακού και μια ημέρα μετά φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια τον σύλλογο, τη διοίκησή, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο για όσα έζησε σε μια “αξέχαστη χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ιστορικά επιτεύγματα”, χωρίς όμως ναναφέρει τίποτα παραπάνω για την φυγή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Μάρκο Σίλβα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook:

“Η ζωή ενός προπονητή σπάνια πηγαίνει σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο και ένα χρόνο μετά την άφιξή μου στον Ολυμπιακό, πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Ήταν μια αξέχαστη χρονιά, η πρώτη που πέρασα μακριά απ’την πατρίδα μου, μια χρονιά μεγάλης επιτυχίας και ιστορικών επιτευγμάτων σε μία απ’τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Λέγοντας αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον σύλλογο και τους παράγοντές του: στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Διευθυντή Γιάννη Βρέντζο, όπως και στον πάντα παρόντα Κούλη Δουρέκα. Για το ότι στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθεια να πάμε τον Ολυμπιακό όσο πιο μακριά μπορούσαμε, για τον τρόπο που με καλωσόρισαν σε μια νέα χώρα και ένα νέο σπίτι, αλλά επίσης που μου έδωσαν μια υπέροχη ευκαιρία και τον ρόλο που έπαιξαν στην καλύτερη σεζόν που είχε ποτέ ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που έζησαν δίπλα μου αυτήν την εκπληκτική σεζόν, γιατί είναι οι αληθινοί ήρωες μιας δοξασμένης σεζόν. Τα ρεκόρ μας και ο τρόπος που πήραμε το πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων τους και του τρόπου που δούλεψαν για ενσωματώσουν το όραμα που είχαμε για την ομάδα.

Τελευταίοι, αλλά όχι έσχατοι, οι οπαδοί που τους ευχαριστώ γιατί κάνουν μοναδικό αυτόν τον σύλλογο. Η αγάπη και η υποστήριξη που ένοιωσα απ’αυτούς ήταν η ώθηση που μας οδήγησε σε μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία και είναι ο βασικός λόγος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χρονιά που περάσαμε μαζί.

Λέω αντίο σε όλους σας. Φεύγω αισθανόμενος πως έκανα το καθήκον μου και με μια τεράστια υπερηφάνεια γι’αυτά που πετύχαμε μαζί.

Μάρκο Σίλβα”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε