Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιραλάς: Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό ό,τι και αν γίνει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την βεβαιότητα πως θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα εξέφρασε ο Βέλγος επιθετικός που τόνισε πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διογκώθηκε από τον Τύπο.

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού «Status» για τον μήνα Απρίλιο και σε συνέντευξή του εξέφρασε την βεβαιότητα πως θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.
 
«Με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου δεν υπάρχει κανένα πρόθεμα που διογκώθηκε από τον Τύπο. Όλα θα πάνε καλά. Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό ότι και αν γίνει», ήταν το αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια τόνισε:
 
«Όταν γίνονται διαπραγματεύσεις είναι φυσικό ο καθένας από την πλευρά του να προσπαθεί για το καλύτερο. Αυτοί που πρέπει όμως και αυτό είναι το σημαντικό, ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα εξελιχθούν καλά».
 
Τέλος, αναφορικά με το αν θα ήθελε να γίνει ο νέος… «Τζόλε», ο Μιραλάς προτίμησε να κρατήσει μικρό καλάθι: «Δεν ξέρω αν στον Ολυμπιακό θα γίνω νέος Τζόρτζεβιτς. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να μείνω στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε