Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μιραλάς: Ήταν τρομακτικά στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κέβιν Μιραλάς με αφορμή το προσεχές ντέρμπι μεταξύ της Έβερτον και της Λίβερπουλ στην Premier League, κλήθηκε να μιλήσει για τις εμπειρίες του από τα ελληνικά ντέρμπι των “αιωνίων”, τονίζοντας ότι δεν περιμένει σε καμία περίπτωση κάτι αντίστοιχο στην Αγγλία.

Ο Βέλγος επιθετικός μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα, θυμήθηκε αρχικά το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Ήταν τρομακτικά τα όσα έγιναν πέρυσι, αλλά ταυτόχρονα είναι πραγματικά τρομερό να παίζεις σε τέτοια ματς. Εάν κερδίζεις είναι πραγματικά κάτι το σημαντικό. Πέρυσι, όταν κερδίσαμε μας περίμεναν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί μας για να πανηγυρίσουν.

Κάποιοι οπαδοί στο περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πετούσαν βόμβες μολότοφ. Οι άντρες της εταιρείας security ήρθαν για να μας προστατεύσουν και πραγματικά τρέχαμε για να σωθούμε, ήταν πραγματικά πολύ σοβαρή και επικίνδυνη η κατάσταση”, ήταν τα λόγια του πρώην ερυθρόλευκου άσου.

Κληθείς να κάνει μια πρόβλεψη για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, αρκέστηκε να σχολιάσει: “Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε