Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιραλάς: Στην Έβερτον, στην Άρσεναλ ή στην Superleague!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ωστόσο έβαλε στο… παιχνίδι και την Άρσεναλ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον Πειραιά.

«Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, είναι πιθανό να πάω στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμη», δήλωσε στο Sky Sports ο Βέλγος επιθετικός και πρόσθεσε: «Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα πάρουμε μία καλή απόφαση για μένα, αλλά φυσικά θα μιλήσω με την οικογένειά μου. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες της Premier League, αλλά για μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Ίσως γι’ αυτό ίσως είναι λίγο καλύτερα για μένα να πάω στην Έβερτον. Έχουν καλή ομάδα και είναι καλή ευκαιρία γιατί εκεί αγωνίζεται ο Μαρουάν Φελαϊνί που είναι φίλος μου. Δεν ξέρω… Την Πέμπτη θα είμαι στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παίζω στην Premier League, μπορεί και στη Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας».

Να σημειωθεί πως ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες παρακολούθησε τον Μιραλάς, με την Εθνική ομάδα του Βελγίου την Τετάρτη, παρέα με τον μάνατζερ του άσου του Ολυμπιακού Κριστόφ Ενροτό.

Επιβεβαίωση από Μιραλάς και… Μόγιες

Στην Έβερτον με 7,5 εκατ. ευρώ ο Μιραλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε