Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιράλας: Θα πρέπει να βρουν άλλη δικαιολογία στον Παναθηναϊκό και όχι τη διαιτησία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν δίστασε να σχολιάσει το σκάνδαλο με τα στημένα ματς, λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πήραν πανάξια το πρωτάθλημα.

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε στον Πρωταθλητή…

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι ο άνθρωπος, ο προπονητής που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Με έκανε να πιστέψω ξανά σε μένα και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Πλέον μπορώ να εκφραστώ καλύτερα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ένας προπονητής να σου δείχνει εμπιστοσύνη. Να σε κάνει να δείχνεις αυτό που είσαι και να σου λέει ότι σε πιστεύει. Αυτό έκανε ο Βαλβέρδε και για αυτό ήθελα να μείνει».

Για την πίεση να δικαιώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ναι. Θέλω να τον δικαιώσω. Διαπραγματευόμασταν αρκετό καιρό. Στη συνάντηση που είχαμε μου δόθηκε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο και οφείλω να το ανταποδώσω. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρω ότι είναι χαρούμενος κι εκείνος με την απόδοση μου όπως και όλοι οι άλλοι».

Για το αν θα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα φυσικά όχι. Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Με τίποτα. Αν δεν έμενα στον Ολυμπιακό θα πήγαινα σε άλλη χώρα. Στην Ελλάδα παίζω μόνο για τον Ολυμπιακό, όχι για άλλη ομάδα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ήταν ξεκάθαρη η σκέψη μου».

Για το σκάνδαλο με τα «στημένα»: «Πήραμε το πρωτάθλημα γιατί ήμασταν οι καλύτεροι, όχι γιατί μας βοήθησε κάποιος διαιτητής. Μπορεί ο διαιτητής να σε ευνοήσει σε ένα παιχνίδι με ένα λάθος. Δεν γίνεται να κερδίσεις όμως 30 παιχνίδια με τη διαιτησία. Θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να πουν στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να είναι σε όλα τα ματς ο διαιτητής που σε βοηθάει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε