Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιραλάς-Αβραάμ-Τοροσίδης: “Και του χρόνου εδώ για το 4ο αστέρι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας για την κατάκτηση του νταμπλ και ευχήθηκαν να βρίσκονται στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν ώστε να πανηγυρίσουν κι άλλους τίτλους.

Αρκετοί φίλοι των “ερυθρόλευκων” βρέθηκαν στην παρουσίαση της φανέλας στο “Red Store”. Στη συλλεκτική φανέλα αναγράφεται το σύνθημα “Αντε γεια, πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στον Πειραιά”, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Κέβιν Μιραλάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όπως και πέρυσι είμαι παρών σε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου, για να πανηγυρίσουμε τίτλους και την επόμενη σεζόν», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης ευχόμενος να μπει και το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του Ολυμπιακού. 

«Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ για να υπογράψουμε στις φανέλες για τον 40ο τίτλο», τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ πρόσθεσε πως εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του θα χαρίσουν από μία φανέλα στους πρώτους 100 που θα προμηθευτούν τη συλλεκτική εμφάνιση. «Ναι, αλλά θα πληρώσει ο Μιραλάς», είπε χαριτολογώντας ο «Τόρο». «Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει αυτή τη φανέλα και να πάρουμε κι άλλους τίτλους», δήλωσε από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Φαβορί ο Ντομίνγκος – Απαντάει αύριο ο Έμερι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε