Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μισός ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή – Λίνο: Θέλω να πάιξω στο Ζάγκρεμπ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Χωρίς τους Μαλεζά, Μπουσαϊντί, Λίνο, Ζουέλα και με εξαιρετικά αμφίβολο τον Βιτόλο και τον Ελ Ζαρ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Επέστρεψε… διψασμένος ο Λίνο.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι τραυματίες, Μαλεζάς, Λίνο αλλά και ο τιμωρημένος Μπουσαϊντί. Επίσης ο Φρανκ Ζουέλα υπέστη θλάση και θα χάσει τόσο το ματς με τον Ηρακλή όσο και αυτό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν το Σάββατο ο Βιτόλο και ο Ελ Ζαρ.
 
Ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει έτσι πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας εν όψει του αγώνα με τον ¨γηραιό”. Ελπίδες δίνει, ωστόσο, η προοπτική παρουσία του Σαβίνι το Σάββατο, καθώς ο Ιταλός από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας προπονείται κανονικά, όπως και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
 
Λίνο: Να παίξω στο Ζάγκρεμπ
 
Ο Ντορβαλίνο Άλβες μετά από παρουσία πολλών ημερών στην Βραζιλία και αφού ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του, επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς του Ζάγκρεμπ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο στο αεροδρόμιο:

Για το πως πήγε η αποκατάστασή του: “Νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω προπονηθεί πάρα πολύ. Έχω ολοκληρώσει την αποκατάστασή μου. Ειδικά τις τελευταίες πέντε ημέρες έχω προπονηθεί πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κρίνουν την κατάστασή μου. Εγώ θέλω να βοηθήσω όσο πιο σύντομα γίνεται.”
 
Για το αν μάθαινε τα νέα του ΠΑΟΚ όσο ήταν στην Βραζιλία: “Στη Βραζιλία έκανα πάρα πολύ καλή δουλειά, γιατί ήθελα να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Φυσικά και μάθαινα νέα της ομάδας μου. Μιλούσα με τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας, τον Βιεϊρίνια και τον Κριστιάνο. Μάθαινα όλες τις πληροφορίες και τους έλεγα πόσο γρήγορα θέλω να επιστρέψω.”
 
Για τον θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος στο ματς με την Ντιναμό: “Θέλω να παίξω με την Ντιναμό, νιώθω έτοιμος. Φυσικά θέλω να κάνω εξετάσεις γιατί πέρασα έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κρίνουν αν είμαι έτοιμος, αλλά θέλω πάρα πολύ να παίξω στο ματς με τη Ντιναμό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε