Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μισός στην Κρήτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο και με εξαιρετικά αμφίβολο τον Μέλμπεργκ ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Πρόβλημα και με Νέμεθ. Τοροσίδης: Στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος.

Τα προβλήματα στου Ρέντη “ξεφυτρώνουν” το ένα μετά το άλλο και ο Βαλβέρδε καλείται να βρει λύσεις ενόψει του αγώνα στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Μετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα που έχει τεθεί νοκ άουτ με θλάση, από τον αγώνα στο Ηράκλειο θα απουσιάσει και ο Ραούλ Μπράβο αφού έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Επίσης, άλλο ένα βασικό στέλεχος των Πειραιωτών, ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει καθώς δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οίδημα στην δεξιά φτέρνα και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όλα δείχνουν πως οι Μοντέστο και Χολέμπας θα είναι τα νέα πρόσωπα της άμυνας των Πειραιωτών. Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει και ο Νέμεθ, που δέχτηκε ένα χτύπημα στη διάρκεια της προπόνησης και θα φανεί την Πέμπτη αν προλαβαίνει το ερχόμενο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε