Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μήτρογλου: Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού επανέλαβε ο Κώστας Μήτρογλου που τόνισε όμως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για όσο θα βρίσκεται στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μήτρογλου στην εφημερίδα “Real News”:

Για το ξεκίνημα με τον Ατρόμητο : «Αποστολή μου είναι να σκοράρω. Χαίρομαι όταν το κάνω. Γι’ αυτό ήρθα, για να προσφέρω. Είμαι κομμάτι της ομάδας και δεν έχει σημασία τι κάνει ο Μήτρογλου και ο κάθε Μήτρογλου, αλλά τι κάνει ο Ατρόμητος και πόσο ψηλά φτάνει.

Όσο για τους οπαδούς, τι να πω, τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη τους. Όλα ξεκίνησαν όπως πρέπει. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το ταβάνι του Ατρόμητου σχολίασε: «Στόχος σε κάθε ματς να προοδεύουμε. Να βγάζουμε στο παιχνίδι τη σκληρή δουλειά της προπόνησης και να ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς και έπειτα ο κόσμος που μας βλέπει. Δεν λέμε μεγάλα λόγια, βαδίζουμε προσεκτικά και σοβαρότητα».

Για τις «τρελές» αντιδράσεις του μετά τα γκολ δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι από πριν πώς θα αντιδράσω αν σκοράρω. Ό,τι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή κάνω. Και είτε θα ξαναβγάλω τα πιστόλια είτε θα αυτοσχεδιάσω πάλι. Θέμα στιγμής και έμπνευσης είναι και ασφαλώς, πρόκειται για τη μεγαλύτερη χαρά για έναν επιθετικό».

Για τη μη κλήση του στην Εθνική επισήμανε: «Όλα είναι καλά. Λέω θα γίνει την επόμενη φορά και προχωράω. Εννοείται πως θέλω να αποτελώ κομμάτι της Εθνικής. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Όμως δεν σημαίνει πως κρατώ κακία ή είμαι πικραμένος. Ίσα ίσα, σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις του προπονητή και το μόνο που δηλώνω είναι πως θα είμαι πάντοτε διαθέσιμος όπου και όποτε κληθώ».

Για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στο ξεκίνημα υπογράμμισε: «Δεν ψωνίζομαι από αυτό. Εντάξει, είναι ωραίο να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πιο ωραίο και προτιμότερο αυτά τα γκολ να έχουν ουσία. Μακάρι φυσικά να συνεχίζω να σκοράρω, αλλά ακόμη καλύτερα να κερδίζει βαθμούς ο Ατρόμητος».

Για τον Ολυμπιακό ανέφερεΕίναι γνωστή η επιθυμία μου. Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό; Τώρα όμως είμαι μέλος στον Ατρόμητο, σε μια σπουδαία ομάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ. Θέλω να μείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου και τους στόχους της και να μην αναφέρομαι σε κάτι άλλο. Το ίδιο έκανα και στον Πανιώνιο και αυτό νομίζω ότι είναι το σωστό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε