Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μήτρογλου ή Τζεμπούρ; – Αποφασίζει για την επίθεση ο Ζαρντίμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το μοναδικό πράγμα που προβληματίζει τον τεχνικό του είναι το ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Προβάδισμα έχει ο Μήτρογλου

 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν άνοιξε τα… χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των “ερυθρόλευκων”. Δούλεψε πολύ στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας τόσο σε κανονική ροή αγώνα όσο και στις στημένες φάσεις.

Ουσιαστικά, ο Ζαρντίμ έχει καταλήξει στους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, το βράδυ της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού είχε να κάνει με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει προβάδισμα, έναντι του Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Ζαρντίμ καταλήγει πιθανότατα στον “πιστολέρο”, μιας και η ψυχολογία του είναι στο ζενίθ, μετά και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΄Αρσεναλ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή θέση θα πάρουν, Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα. Στην μία πτέρυγα θα είναι ο Αμπντούν και στην άλλη ο Φουστέρ, με τον Μασάντο να διεκδικεί μία θέση εκεί.

Θύρα 7 προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τους!

Κάρολ: Ανυπομονούμε για το ντέρμπι της Κυριακής

“Καρφιά” Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του ντέρμπι – “Με διαβλητές διαδικασίες ο ορισμός Μάνταλου-Σπάθα”

Χωρίς προβλήματα και με Φετφατζίδη στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε