Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μήτρογλου στην κορυφή, Μανιάτης δεξιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς με τη Λεβάντε στην Ισπανία, με τον Μίτσελ να δίνει βάρος στην επιθετική λειτουργία. Δείτα τα πλάνα του Μαδριλένου τεχνικού για την ενδεκάδα.

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Λεβάντε στην φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε και ο Μίτσελ έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει. Ο Μέγιερι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, στα αριστερά ο Χολέμπας, ενώ στα δεξιά όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μανιάτης. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Φέισα με τον Μοντέστο, μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Μασάντο, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Μήτρογλου.

Το δελτίο Τύπου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

Πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, στη Βαλένθια της Ισπανίας, πριν το αυριανό ματς με τη Λεβάντε, για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Μίτσελ ανέλυσε στους παίκτες του τα τελευταία πλάνα πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Κύριος άξονας δουλειάς ήταν εκείνος της επιθετικής λειτουργίας. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού.

Έκαναν παράλληλα και τελειώματα φάσεων, μπροστά από δύο εστίες, ενώ οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές του αντιδράσεις, απέναντι στο στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο ο Μίτσελ «οδηγούσε» τους παίκτες στην ανάπτυξη, στην επιθετική λειτουργία, αλλά και στην άμυνα. Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν, αλλά άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες.

Μίτσελ: Έχουμε πλεονέκτημα σε παίκτες και εμπειρία

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε