Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μίτσελ: Ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ισπανός μέσος έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Χετάφε και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην πατρίδα του.
 
Η ομάδα της Μαδρίτης απέκτησε από την Μπέρμιγχαμ τα δικαιώματα του Μίτσελ, ο οποίος ήταν ο… διακαής πόθος του Μανόλο Χιμένεθ.
 
Αν και κάποιες πληροφορίες ήθελαν την ΑΕΚ να προσπαθεί να τον πάρει ακόμα και τώρα, με την μορφή δανεισμού, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται, μιας και ο παίκτης τόνισε πως θέλει να δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα.
 
“Το πρότζεκτ που μου παρουσίασε η Χετάφε είναι πολύ καλό και με έπεισε να έρθω. Επίσης ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να αγωνιστώ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να γίνει μέλος της ομάδας και να προσφέρω. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω το παν. Στην Μπέρμιγχαμ και την ΑΕΚ έμαθα πολλά και εξελίχθηκα σαν ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος να προσφέρω από την αρχή της σεζόν, καθώς έκανα προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε