Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μίτσελ: Χάσαμε όπως φοβόμασταν ότι θα χάναμε

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Μίτσελ στάθηκε στην απουσία συγκέντρωσης των παικτών του, δεν θέλησε να σχολιάσει τα διαιτητικά λάθη και τόνισε ότι έχει υποχρέωση να πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League.

“Σήμερα έγιναν πολλά πράγματα εναντίον μας ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Με την πρώτη ευκαιρία η Λεβάντε μας έβαλε γκολ και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε και κύρια αιτία γι’ αυτό ήταν πως όσο περνούσε ο χρόνος μας έβρισκε να έχουμε χάσει όλο και πιο πολύ τη συγκέντρωσή μας. Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε να κάνουμε και η Λεβάντε μας κέρδισε με έναν τρόπο που φοβόμασταν ότι θα χάναμε στην Ισπανία.

Θα πρέπει όλο αυτό να το πάρουμε σαν εμπειρία για να μάθουμε για την συνέχεια. Προσωπικά έχω την υποχρέωση να πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θεωρώ ότι το πρόβλημά μας ξεκίνησε πριν το 2ο γκολ. Υπήρχε μία αστάθεια γενικά από μέρους μας και αυτό το διαχειρίστηκε πολύ καλά η Λεβάντε.

Έχω άποψη για το πέναλτι και για τον διαιτητή και για το παιχνίδι της ομάδας μου. Μπορώ να εκφραστώ όμως μόνο για την εικόνα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω το τι θα ήταν χειρότερο για εμάς από το σημερινό 3-0. Θα μπορούσαμε να παραπονεθούμε για πολλά πράγματα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα αντίκρισμα και ουσία.”

Εφιάλτης! – Ο τραγικός Ολυμπιακός έχασε 3-0 απ’τη Λεβάντε

Ερωτευμένος… με την πρόκριση – Λεβάντε-Ολυμπιακός (20:00)

Μήτρογλου στην κορυφή, Μανιάτης δεξιά

Μίτσελ: Έχουμε πλεονέκτημα σε παίκτες και εμπειρία

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε