Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μητσου: Οι αντιπαραθέσεις αυτές αποτελούν μέρος οργανωμένου σχεδίου

Μητσου: Οι αντιπαραθέσεις αυτές αποτελούν μέρος οργανωμένου σχεδίου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.06.2011 | 18:16
Πρώτη δημοσίευση: 09.06.2011 | 18:16

Καυστικός προς τον Μίμι Δομάζο, όσον αφορά την μεταξύ τους αντιπαράθεση στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος των "πρασίνων".

 
Στη γραπτή δήλωσή του, ο Αργύρης Μήτσου κάνει λόγο για... οργανωμένο σχέδιο και για “στρατηγική που δημιουργεί προβλήματα με σκοπό την υποβάθμιση των ΔΣ”, ενώ επισημαίνει ότι “... το ΔΣ καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του”.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
 
“Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο.
 
Ορισμένοι μέτοχοι έχουν ορίσει ως αντιπροσώπους τους στο Δ.Σ. άτομα που αναλώνονται σε μια διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων και επιδιώκουν την αντιπαράθεση. Μάλιστα δε, εκ των υστέρων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά αυτή την αντιπαράθεση και προβαίνουν σε ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις, όπως άλλωστε έγινε σήμερα.
 
Εάν οι εν λόγω εκπρόσωποι λειτουργούν αυτοβούλως και εν αγνοία των μετόχων τους οποίους εκπροσωπούν, κρίνονται από τις πράξεις τους. Διαφορετικά, οι μέτοχοι θα πρέπει να δηλώσουν ρητά και απερίφραστα εάν οι θέσεις, οι τοποθετήσεις και η εν γένει συμπεριφορά των εκπροσώπων τους, τους εκφράζει καθώς και να αξιολογήσουν την προσφορά αυτών στο Δ.Σ.
 
Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ.
 
Μάλιστα οι συγκρούσεις αυτές προκαλούνται από τα ίδια άτομα, κατ' εξακολούθηση στα τελευταία τρία Δ.Σ. Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν.
 
Στην κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο