Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μίχας κατά Μπιτσαξή

Στο πλευρό των φίλων του Ολυμπιακού που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ξάνθη στάθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μίχας.

Με δήλωσε μέσω του γραφείου Τύπου του ο Μίχας εξέφρασε την αντίθεση του στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.
 
Αναλυτικά:
 
“Πληροφορήθηκα σήμερα την απόφαση του Γ. Γ. Αθλητισμού κυρίου Πάνου Μπιτσαξή για την απαγόρευση της μετακίνησης  των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ξάνθης. Οι πρακτικές που ακολουθούνται δεν συνάδουν με τις αρχές που έχει κληθεί να υπηρετεί ο κύριος Μπιτσαξής.

Αρχές όπως η ελευθερία στη μετακίνηση των φίλων του ποδοσφαίρου που δεν έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν αλλά και το δικαίωμα του μεγάλου Πειραϊκού συλλόγου να αγωνίζεται παρουσία του κόσμου του, εκτός έδρας.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας ούτε η προκατάληψη σε βάρος των φιλάθλων του Ολυμπιακού αλλά το γεγονός ότι εν έτει 2010 τίθενται εν αμφιβόλω δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία δεν έπρεπε καν να βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.

Συν τοις άλλοις δέχεται ηχηρό πλήγμα το «Ευ Αγωνίζεσθαι» καθώς δεν δίνεται στην ομάδα μας η ευκαιρία να μοιραστεί με τους εκπληκτικούς της φιλάθλου ενενήντα λεπτά συγκινήσεων και τη μεγάλη χαρά της νίκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε