Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μίχελ: “Θέλουμε τον Βιεϊρίνια”

ΠΑΟΚ – Μίχελ: “Θέλουμε τον Βιεϊρίνια”

Ο Λούμπος Μίχελ θέλησε να «διαλύσει» όλες τις φήμες αναφορικά με την επιλογή του Σέρβου τεχνικού, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λούμπος Μίχελ, , τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είχαμε 15 ονόματα στη λίστα και σε αυτή ήταν μέσα και ο Στανόγεβιτς. Αναλύσαμε τα πάντα για αυτόν και η τελική απόφαση πάρθηκε έπειτα από έρευνα και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έγινε ο προπονητής μας. Είναι νεαρός με πολύ μεγάλη εμπειρία. Δεν τον επιλέξαμε την τελευταία στιγμή, προκρίθηκε στην τελική τετράδα. Τα λέω αυτά γιατί διάβασα πολλές φήμες στο ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες. Αυτή την στιγμή συγκριτικά με ενάμιση χρόνο πριν που ήρθα στην ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Κάναμε πολλές μεταγραφές τότε και, αν εξαιρέσουμε τον τερματοφύλακα που είμαστε σε αναζήτηση, και αύριο θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε. ο προπονητής μας έχει την ίδια αντίληψη με τον Βλάνταν Ιβιτς, αφού άλλωστε προέρχονται από την ίδια χώρα κι έχουν την ίδια φιλοσοφία, έχει 6-7 σεζόν πίσω του με πάνω από 200 παιχνίδια και έχει την ίδια λογική με την δική μας».

Eπίσης παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Αντελίνο Βιεϊρνία:

«Είχα μία συνάντηση με τον ατζέντη του. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αναλυθεί και από τις δύο πλευρές, όμως θα πρέπει να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη (Ιβάν Σαββίδη) και να πάρουμε μία απόφαση όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση. Κάθε μεταγραφή στο ποδόσφαιρο έχει δύο σκέλη.

Το πρώτο είναι το καθαρά αθλητικό και η ανάλυση που γίνεται για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα. Για μένα ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που έχει θέση στον ΠΑΟΚ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Το δεύτερο είναι το οικονομικό και εκεί είναι απόφαση της διοίκησης. Η φιλοσοφία μου είναι να μην δίνουμε μεγάλα ποσά στις ομάδες, αλλά στα συμβόλαια τους.

Αυτό που είναι δύσκολο για εμάς δεν είναι οι μισθοί και τα ποσά, αλλά οι φόροι. Η Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες χώρες έχει πολύ υψηλή φορολογία. Η εισήγηση μου είναι να τον αγοράσουμε. Ωστόσο δεν είμαι οικονομικός διευθυντής, αλλά αθλητικός διευθυντής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε