Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μοδεστό: Να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για το…4ο αστέρι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραμείνει στο πλευρό των παικτών προκειμένου να έρθουν επιτυχίες και στη νέα χρονιά έστειλε ο Φρανσουά Μοδέστο. Ακόμα, πρόσθεσε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα μείνουν στα λόγια και θα προσπαθήσουν με δουλειά στο γήπεδο για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Χωρίς Ιμπαγάσα η προπόνηση

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την αποστολή των “ερυθρόλευκων” στην Αυστρία:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Κορσικανός μέσος ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν καινούριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι νέο και το τεχνικό επιτελείο. Αυτές τις έντεκα μέρες που θα είμαστε εδώ θέλει δουλειά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο».

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμά του προς τους οπαδούς των Πειραιωτών: «Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας δείχνουν την υποστήριξη αυτή που μας δείχνουν πάντα, ειδικά όπως αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα και το ζω αυτό. Για εμάς είναι πάντοτε πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας. Να γεμίζουν και το γήπεδο, όπως έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Και σίγουρα είναι πάρα πολύ ευχάριστο να ταξιδεύεις στην Ευρώπη και να βλέπεις πάντα κόσμο του Ολυμπιακού, όπου και αν πας».

Τέλος, σε ερώτηση αν όλοι μαζί μπορούν να… ράψουν το τέταρτο αστέρι, απάντησε: «Ναι, αλλά για να γίνει αυτό δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στα λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, με πολλή και σκληρή δουλειά!»…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε