Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μοίρασε πριμ ο Αλαφούζος – Έτοιμος ο Σο

Μοίρασε πριμ ο Αλαφούζος – Έτοιμος ο Σο

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Παρασκευή στην Παιανία έδωσε πριμ στους παίκτες για τις νίκες με Πανιώνιο, Ατρόμητο και ΟΦΗ, ενώ μίλησε σε Φάμπρι και Κωνσταντίνου και είδε τον Σο να δηλώνει ετοιμοπόλεμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου διεξήχθη την Παρασκευή η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε το πρόγραμμα, χωρίς να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, κουβέντιασε με τους Φάμπρι και Βασίλη Κωνσταντίνου για λίγα λεπτά και και μέσω του τελευταίου μοίρασε στους παίκτες φακέλους με χρήματα, τα οποία ήταν πριμ από το προηγούμενο διάστηματα πριμ για τις νίκες επί των Πανιωνίου, Ατρόμητου και ΟΦΗ.

Ο Αλαφούζος επανέρχεται σταδιακά στη συνήθεια του να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα παραμονές των αγώνων, αφού οι επισκέψεις του είχαν ατονήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν αποκλείεται να επαναλάβει το πέρασμα του από το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού και το Σάββατο και αυτή τη φορά να απευθυνθεί στους πράσινους και να τους μιλήσει για την κρισιμότητα του αγώνα και τη σημασία της νίκης στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Όσον αφορά τα της προπόνησης, ο Χαμπιμπ Πάπε Σο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ο οποίος πιθανότατα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά την Γιουβέντους και η Ίντερ για Μαυρία!

H Γιουβέντους θέλει Μαυρία – 7 εκατ. ζητάει ο Παναθηναϊκός

Αγοράζει τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Φάμπρι: Να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου!

Συνεδρίαση…εξπρές στον Παναθηναϊκό – Αλαφούζος: Κανένα θέμα μη αδειοδότησης!

Δύσκολο να προλάβει την ΑΕΚ ο Σο

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά η επιστροφή στην Λεωφόρο

Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε