Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοιρασιά και… φύγανε για ημιτελικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 έχοντας στο μυαλό τους, στους ημιτελικούς του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Με τις δύο ομάδες να έχουν το μυαλό τους στις ρεβάνς του κυπέλλου την Τετάρτη, στην Τρίπολη διεξήχθη ένα από ωραιότερα ματς της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό, όταν μετά την σέντρα του Φρανκού ο Βάντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. ΟΦΗ σιγά σιγά ισορρόπησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μάντζιου στο 31΄.

Όμως οι Αρκάδες δεν το έβαλαν κάτω και ανέκτησαν το προβάδισμα στην αμέσως επόμενη φάση. Φρανκού και Ναβάρο συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώτο να νικάει τον Σαχσανίδη στο 37΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές συνέβαλαν στο να πέσει ο ρυθμός, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει στην Τρίπολη, χάρη στην κεφαλιά του Παπουλή στο 73΄.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Πουλίδο (56’ Ροζέριο), Αλβάρες, Λαδάκης, Έγκον (69’ Ουσέρο), Χούλι, Φρανκού, Ναβάρο (46’ Μπρέσκα). 

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς (80’ Μονιάκης), Ταυλαρίδης, Βάντο (46’ Πίτσος), Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Γεωργίου, Ζ. Λόπεζ (46’ Ουκάρ), Μάντζιος, Παπουλής. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε