Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μοιρασιά και… ξύλο στον Βόλο, Ολυμπιακός Β. – Καβάλα 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ένα ματς με τρεις αποβολές και πολλά νεύρα οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά ο Ονουάτσι έδωσε τον βαθμό στους “Αργοναύτες”.

Το σκληρό μαρκάρισμα του Καρντόσο στον Μόνχε, προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου που χτύπησε τον παίκτη της Καβάλας, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή του αγώνα. Ο Λαμπρόπουλος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μόνχε και δεύτερη κίτρινη στον Καρντόσο, ωστόσο, ούτε καν οι αποβολές στάθηκαν αρκετές να ηρεμήσουν τον Αργεντινό του Ολυμπιακού Βόλου… Τελικά, Μόνχε και Καρντόσο συνέχισαν την κόντρα και στην φυσούνα, εκεί όπου έπεσαν κάποιες… ψηλές και χρειάστηκε η επέμβαση ακόμη και των Ψωμιάδη και Μπέου για να ηρεμήσει η κατάσταση.
 
Όσο παίχτηκε μπάλα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Καπετάνο στο 66΄, μετά απο εξαιρετική σέντρα του Ουμπιντες. Όλο το ματς όμως ήταν το τελευταίο τρίλεπτο.Συγκεκριμένα, οι “Αργοναύτες” φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 89’, όταν ο Ρόκα ανέτρεψε τον Δρόσο, με τον διαιτητή να τιμωρεί τον παίκτη της Καβάλας για θέατρο.
 
Στο 92΄ ο Μπρέσκα τράνταξε το δοκάρι της Καβάλας κι εκεί που όλοι έβλεπαν… άσο, ήρθε αρχικά ο Ντικρόκ να σημαδέψει το δοκάρι κι έπειτα ο Ονουάτσι να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα. Ο σκόρερ της Καβάλας τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα “για άσεμνη χειρονομία”.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):Ρόκα, Ρίκκα(60′ Μπρέσκα), Σανκαρέ, Καπετάνος (78’Ρόκας), Μαρτίν (71′ Σολάκης), Άλβαρεζ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ούμπιντες, Μόνχε

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ):Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς (82′ Δρόσος), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπτνούν, Ογκμπέτσε (67′ Ναζλίδης), Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (46′ Ντικρόκ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε