Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μοιρασιά στα Γιάννενα – “Φρέναρε” τον ΠΑΣ ο Πανθρακικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Θρακιώτες είχαν τις κλασικές ευκαιρίες για να φύγουν με το “διπλό” και έβαλαν εμπόδια στην προσπάθεια των γηπεδούχων για είσοδο στα πλέι-οφ.

Πιο δραστήριος στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά, αφού η έλλειψη του Ντε Βινσέντι από την αναμέτρηση δεν του επέτρεψε να έχει καλή ανάπτυξη. Ο Ίλιτς προσπάθησε να σηκώσει το μεγαλύτεροι… βάρος των επιθετικών προσπαθειών των γηπεδούχων, αλλά πολύ γρήγορα αντιμετωπίστηκε από τους παίκτες του Δερρμιτζάκη.

Απ΄ την άλλη, οι Θρακιώτες κοιτούσαν περισσότερο την άμυνα τους, ενώ προσπάθησαν με κάθετες μπαλιές να βρουν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δεν ξέφυγαν από την μετριότητα του ματς. Πάντως, στο 31′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουνάφο δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο αποφασιστικός στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας στο μισό γήπεδο τον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά την μεγάλη ευκαιρία και σε αυτό το 45λεπτο την είχαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 71′ ο Φεγκρούς απέκρουσε την κοντινή προβολή του Παπαδόπουλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49’ Φεγκρούς), Πάντος, Λίλα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Γιάκος (70’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (83’ Νηκλιτσιώτης), Κοροβέσης, Ίλιτς. 

Στον πάγκο: Αυγενικού, Κεϊτά, Ντάσιος, Μπέριος 

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (59’ Καστελάν), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο (80’ Μελίσσης), Μουνάφο, Τζάνης (86’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης. 

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Κοντογουλίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε