Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μοιρασιά στη Θεσσαλονίκη – Άρης-ΑΕΛ 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο ομάδες “έπαιξαν” μόνο στο δεύτερο μέρος και μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ. Καλύτερη η Λάρισα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς πήρε δίκαια την ισοπαλία κόντρα σε ένα νωθρό Άρη.

Όσοι βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και όσοι επέλεξαν να δουν το ματς από την τηλεόραση, παρακολούθησαν ίσως το πιο βαρετό πρώτο ημίχρονο του πρωταθλήματος.
 
Ο Άρης είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έφτασαν ποτέ με αξιώσεις στην περιοχή του Αμπάρη.
 
Η ΑΕΛ φαινόταν ικανοποιημένη με το 0-0, ενώ ήταν αυτή που είχε τη μοναδική ευκαιρία του πρώτου μέρους. Στο 26′ ο Ρουίζ παραλίγο9 να έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Χουάνμα αντέδρασε σωστά.
 
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να διεκδικήσουν τη νίκη αφού αντιλήφθηκαν ότι οι παίκτες του Κούπερ δεν ήταν σε καλή κατάσταση.
 
Ο Χουάνμα όμως που πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του τραυματία Σηφάκη, ήταν σε ετοιμότητα αποτρέποντας το 0-1.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ για τον Άρη. Ο Λαζαρίδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λάρισα όμως δεν το έβαλε κάτω. Ο Παπακώστας ρίσκαρε με τις αλλαγές που έκανε και δικαιώθηκε στο 76′ όταν ο Μακίνουα που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να φέρει το παιχνίδια στα ίσα.

Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης αλλά καμία δεν τα κατάφερε.

Άρης: Μπαρέρο, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο (84′ Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίζ (66′ Τόχα), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας (79′ Λίμα).
Λάρισα: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς (63′ Μακίνουα), Κουζέν, Ρομέου, Κανόμπιο, Πούρι (57′ Μετίν), Ιγκλέσιας (69′ Γκέρεμι), Κατσιαρός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε