Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μοιρασιά στην Τρίπολη! Ο Μανιάς χάρισε τον βαθμό στον Αστέρα

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Αστέρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27΄, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 0-1 σε άδεια εστία, έπειτα από ωραία ενέργεια κι ασίστ του Κόντε.

Οι Αρκάδες πίεσαν για την ισοφάριση, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κατέβαζει τα ρολά σ’ ακόμα μία αγωνιστική. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έσωσε τελικά την παρτίδα με το τέρμα του πρώην παίκτη του ΠΑΣ, Μανιά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 70′.

Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάζεται, πάντως, κι άλλους βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι άνετος βαθμολογικά.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ (54΄ Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (39΄ Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (77΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (90΄ Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82΄ Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε (66΄ Κοζορώνης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε