Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοιρασιά στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Αστέρας και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο νεαρός Καραλής ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού σημείωσε γκολ για δεύτερο σερί αγώνα. Δείτε βίντεο.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά το ματς, προηγήθηκε με τον Πουλίδο και θα μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα. Δεν τα κατάφερε πότε λόγω ατυχία, όπως στη φάση του 41′ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και πότε λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του Μιχαηλίδη.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καραλή στο 54′. Ο νεαρός παίκτης του Ατρομήτου σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Ο Ατρόμητος μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, πήρε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό του ενώ ο Αστέρας έφτασε τις τρεις ισοπαλίες.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Ουριμπαρί, Ρουμπιλ, Φυτανίδης, Πουλίδο, Κονσεϊσάο, Λαδάκης, Αράς (72′ Φορτούνης), Καρέρα (83′ Ρίος), Κάλμον, Μάρτινς
 
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπου, Περόνε, Μπρίτο, Γκρέγκορι, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι (74′ Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής (66′ Σφακιανάκης), Βινιάλ (80′ Μελισσάς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε