Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μοιρασιά” στο Αγρίνιο με γκολ από κόρνερ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από ένα πολύ ωραίο ματς στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Καμαρά (6′), αλλά η Κέρκυρα πήρε τον βαθμό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γραμμόζη (27′)

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναιτωλικό, καθώς στο τέταρτο λεπτό ο Βέντσελ ανέτρεψε τον Σιόντη και ο κ. Κουκουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καμαρά ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών και έβαλε τον Παναιτωλικό οδηγό στο σκορ από νωρίς (6′).

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γραμμόζη. Στο 27′ ο Έλληνας μέσος έδωσε πολλά φάλτσα στην μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ -ο Μπλάζιτς ξεγελάστηκε απ’ την πορεία της- και αυτή κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που σημειώνεται στο πρωτάθλημα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ μετά από 10 χρόνια! Στις 14/10/2001 ο Αφάς είχε σκοράρει από το σημαιάκι στο ματς Ιωνικός – Ηρακλής.

Στην συνέχεια, η Κέρκυρα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Η μεγαλύτερη φάση του δεύτερου μέρους έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Καμαρά πλάσαρε τον Μπλάζιτς, η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα, αλλά ο Αναστασιάδης την έσπρωξε στα δίχτυα, από θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κουκουλάκη.

Ετσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές):
Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ (60’ Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (46’ Πασάς), Σιόντης (87’ Αναστασιάδης), Άντι, Καμαρά.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής, Αγρίτης (88’ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου (61’ Μπάρκογλου).

Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Τάτση

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε