Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μοναδική λύση για τον ΠΑΟ ο Θανάσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το κρίσιμο ΔΣ που θα ξεκινήσει στις 16.00 γίνεται με αποκλειστικό θέμα το νέο πρόεδρο της ομάδας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φαίνεται να είναι η μόνη λύση αλλά και ακόμη έχει αντιρρήσεις…

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τους οργανωμένους οπαδούς.

Σε αυτή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη και τόνισε ότι αυτά θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει και σήμερα συνάντηση με τον Θανάση Γιαννακόπουλο έτσι ώστε να τον πείσει να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.

 
Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις των προηγούμενων ημερών, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ φέρεται αναποφάσιστος ή καλύτερα απρόθυμος να αναλάβει την ευθύνη.
 
Αν δεν πειστεί ο Γιαννακόπουλος τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο αφού δεν υπάρχει άλλος που να κρίνεται ικανός να αναλάβει στην κρίσιμη καμπή που περνάει ο Παναθηναϊκός…
 
Πάντως στο ΔΣ εκτός όλων των άλλων αναμένεται να προκύψει η νέα εκτελεστική επιτροπή, με τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει άμεσα δράση για να προχωρήσει μαζί με τον Νιόπλια τα θέμα της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε