Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μοναδική λύση για τον ΠΑΟ ο Θανάσης

Μοναδική λύση για τον ΠΑΟ ο Θανάσης
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.06.2010 | 10:57
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2010 | 10:57

Το κρίσιμο ΔΣ που θα ξεκινήσει στις 16.00 γίνεται με αποκλειστικό θέμα το νέο πρόεδρο της ομάδας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φαίνεται να είναι η μόνη λύση αλλά και ακόμη έχει αντιρρήσεις...

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τους οργανωμένους οπαδούς.

Σε αυτή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη και τόνισε ότι αυτά θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει και σήμερα συνάντηση με τον Θανάση Γιαννακόπουλο έτσι ώστε να τον πείσει να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.
 
Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις των προηγούμενων ημερών, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ φέρεται αναποφάσιστος ή καλύτερα απρόθυμος να αναλάβει την ευθύνη.
 
Αν δεν πειστεί ο Γιαννακόπουλος τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο αφού δεν υπάρχει άλλος που να κρίνεται ικανός να αναλάβει στην κρίσιμη καμπή που περνάει ο Παναθηναϊκός...
 
Πάντως στο ΔΣ εκτός όλων των άλλων αναμένεται να προκύψει η νέα εκτελεστική επιτροπή, με τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει άμεσα δράση για να προχωρήσει μαζί με τον Νιόπλια τα θέμα της ομάδας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο