Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μόνο παιδιά στον τελικό του μπάσκετ

Μόνο μικρά παιδιά θα μπορέσουν να δουν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ
Μόνο μικρά παιδιά θα μπορέσουν να δουν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πρωτοποριακή κίνηση από τους υπευθύνους του μπάσκετ που επέλεξαν να δώσουν τα εισιτήρια του τελικού μεταξύ των αιωνίων σε παιδιά από δημοτικά και γυμνάσια σχολεία!

Η πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου βρήκε πρόσφορο έδαφος και τελικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμφώνησαν να διεξαχθεί το μεγάλο ματς με την παρουσία παιδιών.

Δεν έγινε γνωστό σε ποια σχολεία θα δωθούν οι ονομαστικές προσκλήσεις, όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι υπεύθυνοι των ομάδων θέλουν να βάλουν τέλος στα φαινόμενα βίας.

Η αρχική πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν ο τελικός της 20ης Φεβρουαρίου να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ή στο ΣΕΦ με ονομαστικά εισιτήρια.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν σύμφωνος στο να γίνει κλήρωση για την έδρα του αγώνα αλλά όχι και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Μετά το τέλος της σύσκεψης οι ισχυροί άντρες των δύο ΚΑΕ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

“Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση και θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Πάντως δεν είναι το ιδανικό, αφού το μπάσκετ είναι για να το παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών”, τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: “Συμφωνήσαμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Παναγιώτη. Είμαστε φίλοι, είμαστε φιλαράκια”, για να λάβει την απάντηση: “Ε, όχι και φιλαράκια”. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε