Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μόνο πανηγυρισμούς οπαδών είδε μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Καλόπουλος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο διαιτητής του ντέρμπι των “αιωνίων” δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για προπηλακισμούς παικτών του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα. Αντίθετα ο παρατηρητής και η έκθεση της Αστυνομίας “καίνε” τον Ολυμπιακό. Βαριά αναμένεται η “καμπάνα” και στον Τοροσίδη.
 
Επίθεση στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη!

Στο φύλλο αγώνος, βέβαια, ο διαιτητής Καλόπουλος αναφέρει μόνο τις ρίψεις αντικειμένων και τις διακοπές του ματς, ενώ για την εισβολή των οπαδών μετά τη λήξη του αναφέρει πως εισήλθαν με στόχο να πανηγυρίσουν και όχι τον προπηλακισμό. Αντιθέτως, όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα από τον παρατηρητή και θα προσμετρήσουν στην ποινή. Επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό είναι επίσης και η έκθεση της Αστυνομίας.

Αν παρέμβει, όπως αναμένεται, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος και χαρακτηρίσει τα επεισόδια ευρείας κλίμακας οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν ποινη δύο αγωνιστικών τιμωρία της έδρας τους.

Με πιο βαριά «καμπάνα» θα τιμωρηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποβλήθηκε για την κουτουλιά στον Σεμπάστιαν Λέτο. Η ενέργεια του Έλληνα αμυντικού επιφέρει τιμωρία 2-3 αγωνιστικών, αλλά το γεγονός ότι έφερε το περιβραχιόνιο της ομάδα, αυτόματα φτάνει την ποινή του στις 4-5 αγωνιστικές, η οποία είναι εφέσιμη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε