Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μονόδρομος για τον ΠΑΟ οι πωλήσεις, οι περικοπές και η σφιχτή οικονομική πολιτική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Από το κρίσιμο ΔΣ της 29ης Μαρτίου θα κριθεί εν πολλοίς η επόμενη σεζόν του Παναθηναϊκού. Ακόμη κι αν γίνει η ΑΜΚ τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα αφού οι ανάγκες της εποχής υποχρεώνουν τους “πράσινους” να περικόψουν το μπάτζετ.

Ακόμη κι αν μπουν 15 εκ. ευρώ από τους μετόχους, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να περιορίσει τα έξοδα του αφού δεν θα έχει εγγυημένα έσοδα την επόμενη σεζόν.

Οι πράσινοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίζουν σε εξασφαλισμένα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμη κι αν πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, αφού θα πρέπει να περάσουν 2 προκριματικούς γύρους κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους.

Έτσι η πολιτική που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με όλες της ενδείξεις, θα είναι σφιχτή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ΔΣ, όπου θα πρέπει είτε να υπάρξει άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα, παίρνοντας το 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη που είναι στον “αέρα”, είτε κάνοντας χορηγίες, όπως αναφέρει το Goal.

Ίσως ο Παναθηναϊκός αναγκαστεί να πουλήσει κάποιον ή κάποιους από τους πρωτοκλασσάτους παίκτες του για να μπορέσει να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να καλύψει τα κενά που έχει στο ρόστερ.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η αναπροσαρμογή αρκετών υψηλών συμβολαίων παικτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε