Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μονομαχία «δικεφάλων» με φόντο… την κορυφή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ένα ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι (18.15/NewsIt/NS2) και θέλουν και οι δυο τη νίκη που θα τους κάνει να νιώσουν.. μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ.
Δύο ντέρμπι «δικεφάλων», μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών μπορούν να κρίνουν πολλά στα φετινά πλέι οφ. Στόχος και των δυο ομάδων είναι να βγάλουν η μία την άλλη εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, αφού τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τις έχουν φέρει να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επιθυμούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην υπάρξει νικητής, έτσι ώστε να. κονταροχτυπηθούν για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Σαν γηπεδούχος, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, τόσο για να προσπεράσει τους Θεσσαλονικείς, όσο και γιατί την ερχόμενη Τετάρτη (18/5) θα πάει στην Τούμπα. Σε αυτή της την προσπάθεια η Ένωση θα έχει την σημαντική βοήθεια του Νάτσο Σκόκο, που ξεπέρασε το πρόβλημα που «κληρονόμησε» από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.
 
Απ’ την άλλη η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να αποφύγει την ήττα, και έτσι να αποκτήσει το. πάνω χέρι για την πρωτιά των πλέι οφ. Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός του ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έχει τεθεί «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο των αγώνων, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Βιεΐρίνια και Κοντρέρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε