Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μόνος του και όλοι τους

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να σκορπά τον τρόπο στους αντίπαπλους αμυντικούς
Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να σκορπά τον τρόπο στους αντίπαπλους αμυντικούς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σισέ έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση τίτλος και φτάνοντας τα 20 γκολ είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Πανιώνιος – ΠΑΟ 0-2

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δείχνει ότι αξίζει απόλυτα τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του το καλοκαίρι, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκπληρώσει την υπόσχεση του για 25 γκολ. Ο Τζιμρίλ Σισέ έφτασε τα 20 γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα και δείχνει ασταμάτητος. Παράλληλα κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας από τον Ντομενέκ και η ψυχολογία του άσου του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα ύψη.

 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ οδηγεί, πολλές φορές, μόνος του τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και στη Νέα Σμύρνη. Με δύο γκολ ο Γάλλος έριξε στο καναβάτσο τον Πανιώνιο και ξαναέφερε τους “πράσινους” στην πρώτη θέση. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να βλέπει την βαθμολογία όπως ήταν πριν το παιχνίδι της ομάδας του , με τον ΠΑΟ στην τρίτη θέση.
 
Όσο περνάει ο καιρός τα παιχνίδια θα είναι και πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως όσο έχει τον Σισέ σε τέτοια κατάσταση δεν έχει να φοβάται τίποτε. Άλλωστε στο τελευταίο δύσκολο δεκαήμερο που είχε ο ΠΑΟ, ο Γάλλος πέτυχε 6 γκολ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε