Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μώραλης: Δεν θα κάνουμε μήνυση στον κ.Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού μίλησε για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κάνουν μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

“Όχι, δεν θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά κατά του κυρίου Πατέρα, αλλά κατά παντός υπευθύνου για να γίνει μια έρευνα όπως είχε ζητήσει ο κ. Πατέρας για τις φερόμενες δηλώσεις στα αποδυτήρια του κ. Κόκκαλη. Εδώ υπήρχε πρόβλημα, κινδύνευσαν ζωές, να γίνει έρευνα και το θέμα να πάει στον εισαγγελέα”, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μώραλης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Ο υπέυθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκου. 

“Είναι ψέματα αυτό που επικαλείται ο Παναθηναϊκός ότι για φερόμενες δηλώσεις που έκανε ο κ. Κόκκαλης στα αποδυτήρια παρενέβη ο εισαγγελέας. Ο εισαγγελέας παρενέβη μετά από αίτημα του κ. Πατέρα και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο αρχείο γιατί δεν αποδείχθηκε τίποτα”
Δεύτερον, ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ούτε ότι ο κ. Τζόρβας πυροβολήθηκε από αεροβόλο στο Καραϊσκάκη. Μόνο όταν έχει καταλήξει μια έρευνα θα πρέπει να την επικαλούμαστε στις δημόσιες ανακοινώσεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο ιατροδικαστής. Εγώ ξέρω ότι μια έρευνα είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε τα αποτελέσματα.
Μας ζητήθηκε πράγματι να δώσουμε στην αστυνομία τις κασέτες από τις κάμερες για να δουν αν μπορούν να βρουν κάτι. Όμως πιστεύετε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορούν να ελέγξουν ένα πέταλο 10.000 ανθρώπων; Αντίθετα, σας θυμίζω ότι εκείνο το βράδυ της Κυριακής ο κ. Τζόρβας έδειξε στην τηλεόραση ένα σημάδι στον αγκώνα από προηγούμενο αγώνα και θεωρήσαμε ότι ήταν παραμύθι.
Επίσης αναφέρει ο Παναθηναϊκός ότι τα μέλη της διοίκησής του και μιλάμε ουσιαστικά για τον πρόεδρο, ένα διοικητικό στέλεχος και 12 σωματοφύλακες φυλάσσονταν από αστυνομία στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και καλώς φυλάσσονταν.
Και τα δικά μας διοικητικά στελέχη φυλασσόταν στο ΟΑΚΑ, είχαμε αστυνομία. Πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση και αυτογνωσία. Όταν κάνουμε κάτι λάθος να μην ζητάμε και τα ρέστα, αν δεν το καταδικάζουμε”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε