Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μώραλης: “Μόνο ο χρόνος θα δείξει…”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

To συναινετικό κλίμα που επικρατεί στη Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στους προέδρους των ομάδων, θα αποδειχθεί μόνο σε βάθος χρόνου, αν θα διατηρηθεί, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Ήταν μια καλή συνεδρίαση, στην κατεύθυνση της συναίνεσης. Το δύσκολο στην Ελλάδα είναι η διάρκεια κι εκεί συνήθως αποτυγχάνουμε”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη, στον ραδιοφωνικό σταθμό, NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ελπίδα του, όπως επεσήμανε είναι το κλίμα που επικρατεί τώρα στους κόλπους της Λίγκας, να διατηρηθεί: “Η σεζόν άρχισε με υψηλούς τόνους από τη δεύτερη αγωνιστική, αυτοί έπεσαν απότομα και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με συναίνεση και χαμηλούς τόνους. Διαφωνίες θα υπάρχουν, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε την οξεία αντιπαράθεση που δεν βοηθά, έχει κουράσει τον κόσμο και λίγο-πολύ την έχουμε βαρεθεί όλοι μας. Φάνηκε μία αμοιβαία εμπιστοσύνη, μία αμοιβαία διάθεση, μία υπομονή. Ελπίζω να τηρηθεί κιόλας”, συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ριζοσπαστική πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καταγγέλλουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ ακόμη και τις περιπτώσεις που τους ευνοεί η διαιτησία: “Εύλογα θα γίνουν λάθη. Το μέτρο που πρότεινε ο κ. Μαρινάκης είναι όταν ευνοείται η δική μας ομάδα, να βγαίνουμε και να το καταγγέλλουμε. Καλό θα ήταν οι ίδιοι πρόεδροι των ομάδων να το λένε, ώστε να δώσουμε ένα μήνυμα ότι δεν θέλουμε κακές ή περίεργες διαιτησίες, ούτε καν υπέρ των ομάδων μας. Αυτό θα δημιουργούσε μία νέα λογική για τους φιλάθλους. Ο πρόεδρος το είπε και στους οργανωμένους φιλάθλους. Αν έρθει διαιτητής και κάνει τα ίδια πράγματα στο ‘Καραϊσκάκη’, θα το καταγγείλει και οι ίδιοι οι οπαδοί του είπαν ‘Είμαστε μαζί σου’”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε