Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μώραλης: Ποια σφαγή;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απορημένος από τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία εμφανίσατηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.

Ερωτηθείς για το σχόλιο του προεδρεύοντος αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα που έκανε λόγο για διαιτητική σφαγή, απάντησε: «Ποια σφαγή; Σαφέστατα και δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. Δεν έχω τέτοια εικόνα. Δίκαια ο Ολυμπιακός είναι δέκα βαθμούς μπροστά. Όσο για την φάση του γκολ που ακυρώνεται, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη και δεν μπορώ να σχολιάσω».

Αναφορικά με τα παράπονα των «πράσινων» για την φιλοξενία που είχαν, ο Γιάννης Μώραλης, σχολίασε: «Ήμουν μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα μέχρι το ημίχρονο και δεν έγινε τίποτα. Αν μιλάμε για την είσοδο των φιλάθλων μας μετά το τέλος φυσικά και κακώς συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω αν χτυπήθηκε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω. Εμείς κάναμε το παν για να διασφαλίσουμε την αποστολή του Παναθηναϊκού».

Τέλος, για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό πολύ κοντά στον τίτλο. Έχει ακόμα παιχνίδια μπροστά του, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να κρατήσει την διαφορά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε